2012. szeptember 3., hétfő

Sertés csíkok paszternákkal



Ugye első ránézésre Ti is keresitek a paszternákot a tányéron?

      Pedig ott van, csak úgy néz ki, mint a sült krumpli.
      Direkt olyen hasábra vágtam, hogy megtévesztésig hasonlítson.
      Az íze tényleg becsapós, krumpli ízű.

 A burgonya elterjedése előtt az egyik legalapvetőbb élelmiszerünk volt, ma azonban méltatlanul hanyagoljuk.

 Finom, pikáns,  ráadásul rostban és ásványi anyagokban gazdag, vízhajtó, méregtelenítő, salaktalanító csodaétel. 
 

Ismerjétek meg ! Itt az ideje a találkozásnak!

A husiról: Erős Pistával párolódott


"Nemcsak azok az utak léteznek, amelyeket megszokásból választunk. (...) A világnak (és így saját magunknak is) még számos, számunkra eddig ismeretlen aspektusa van, amelyek bármikor megmutatkozhatnak előttünk, ha kíváncsiak vagyunk rájuk, és fürkésszük titkaikat." -Boldizsár Ildikó