2012. december 30., vasárnap

Rántott Pontyfilé tartárral, rizzsel





    Fincsi ebéd volt , annál is inkább mert nagyon szeretjük a rántott halacskát,
    tartárral meg különösen jó ízű a frissen sütött filé.

  

     Hozzávalók:  Pontyfilé
                         só
                         2 db tojás
                         zsemlemorzsa
                         20 dkg rizs
                         majonéz
                         tejföl
                         mustár
                         cukor
                         fehér bors
                         citromlé
                        



Ha az ebéd célja a táplálkozás, a házasság célja pedig a család, az egész kérdést csakis azzal lehet megoldani, hogy ne együnk többet, mint amennyit a gyomrunk meg tud emészteni, és ne legyen több feleségünk vagy férjünk, mint amennyi a családhoz szükséges, vagyis - egy.

Lev Tolsztoj

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése