2014. február 24., hétfő

Krumplis-tarhonya kolbásszal



 
   Ma, a drága párom sült kolbászt kívánt.
   Jó, de mi legyen hozzá a köret?
   A tegnapi ebédemhez tarhonyát ettem, csak picit pirítva, főzve, ebből maradt még.
   Így hát, hogy hasznosítsam a maradék "úttörőgombócokat", elővettem gyermekkori emlékemet,
   amikor a nagymamám krumplis-tarhonyát készített,  igaz hogy Ő bő lére hagyta,
   és jól megfűszerezte.





    Hozzávalók:

  • tarhonya
  • krumpli
  • sütnivaló kolbász
  • szerecsendió
  • salátalevél
  • cukkini savanyítva
  • pirosarany

     Különösebb leírást nem igényel a recept, talán a krumplistarhonyáról annyit, hogy a krumplit
     pároltam,és összekevertem egy pár kanál tarhonyával, sóztam, szerecsendiót reszeltem rá.
   
     Játékosan tálaltam, "bagoly módra"!