Glazed Donut

Köszöntő

Köszöntelek az oldalamon kedves látogató!

mottóm:
"Az ételkészítés a legősibb művészet,hisz Ádám is éhesen született!"

2017. február 13., hétfő

Fokhagymás bundában sült csirkemell párolt répás-káposztasalátával


A palacsintamasszát kicsit megbolondítottam egy kiskanál fokhagymakrémmel és egy csipet őrölt borssal.
Különlegessége még, hogy nagyon egészséges kókuszzsírban sütöttem,így bírta az epém is.

Hozzávalók:

  • 1/2 kg csirkemell
  • liszt
  • tojás
  • fokhagymakrém
  • bors
  • tej
  • sárgarépa
  • káposzta
  • ecet
  • kókuszzsír
  • szárított bazsalikom


Elkészítése:
A csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk,majd beleforgatjuk az előre elkészített
palacsintatésztába, amibe egy fél kiskanál fokhagymakrémet,és egy csipet őrölt borsot keverünk.
Kókuszzsírban,szép pirosra megsütjük.( A kókuszzsír teljesen semleges ízű,vigyázni kell a sütési hőmérséklettel,ha már füstöl akkor alacsonyabb hő kell)
A salátához a káposztát és a répát legyaluljuk,sózzuk, majd állni hagyjuk.
Megpároljuk a sótól megpuhult zöldségeket,amelyeket bazsalikommal,ecettel ízesítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése