2016. május 2., hétfő

Banános-gyömbéres lasszi


A lasszi egy tradícionálisan indiai ital,melynek az alapja a joghurt.
Mindenféle gyümölccsel, fűszerrel fogyasztják általában hűsítőnek.
Ma reggel én az emésztésem pörgetésére készítettem gyömbérrel, banánnal, és fahéjjal kombinálva.
A közeljövőben más gyümölccsel is kipróbálom, nagyon finom itóka!


Hozzávalók:

  • 4 dl natúr joghurt ( krémes görög)
  • 1 db banán
  • 1 teaskanál reszelt gyömbér
  • 2 evőkanál kókusztejpor( elhagyható)
  • 1 kávéskanál fahéj
  • 1 evőkanál méz




A hozzávalókat egyszerűen csak összeturmixoltam.
 Az Alizomtól kapott Anyáknapi tulikám volt a díszlet:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése